Рецепти рисової каші
Ця їжа чудово підходить для сніданку. Вона легко засвоюється і заряджає організм енергією на весь день. У рисі міститься маса вітамінів і мікроелементів, важливих для повноцінного розвитку і зміцнення імунітету.
Як приготувати рисову кашу
Також він містить в собі мало калорій і рекомендований тим, хто намагається дотримуватися дієти для зниження ваги і підтримки спортивної форми. Рецепти рисової каші вельми різноманітні. Традиційно її варять на молоці, додаючи необхідну кількість цукру. У більш цікавих способах приготування додаються вершки, згущене молоко, варення, шматочки фруктів і родзинки. Рис поєднують з іншими видами злаків, щоб зробити кашу більш ситною і поживною.
П’ять найбільш часто використовуваних інгредієнтів в рецептах:
- Рис.
- Цукор.
- Вершкове масло.
- Молоко.
- Круглий рис.
Таке блюдо можна прикрасити ягодами перед подачею на стіл. Даний спосіб виручає молодих мам, з його допомогою вдається умовити дитину з’їсти сніданок. Чим частування яскравіше і солодше, тим більше ймовірності, що воно припаде до смаку малюкові. На приготування цієї страви йде близько п’ятнадцяти хвилин, а впоратися з подібною роботою під силу навіть новачкові. Їжу з рису готують в каструлі на плиті, в мікрохвильовці або в мультиварці. Рецепти в цих випадках трохи розрізняються, тому слід уважно вивчити рекомендації і вказівки, перш ніж приступати до готування.