Як зварити рисово-пшоняну кашу з гарбузом на молоці?

Як зварити рисово-пшоняну кашу з гарбузом на молоці

Готуємо ситну смачну, а головне – корисну кашу, яка сподобається і дорослим, і дітям з двох видів крупи, молока і гарбуза. Таке блюдо відмінно підходить для щільного сніданку, яке дозволить довгий час не згадувати про їжу і шкідливі перекуси.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Для готування каші відміряє потрібну кількість сипучих і рідких продуктів, а гарбуз очищаємо від шкірки і позбавляємося від насіннєвої частини.
  • У каструлю наливаємо півлітра молока, до нього додаємо цукровий пісок, мед і зовсім небагато солі – доводимо до кипіння.
  • Помаранчевий овоч нарізаємо кубиками середнього розміру.
  • Шматочки гарбуза відправляємо до молока і варимо на повільному вогні близько 20 хвилин.
  • Після, додаємо в каструлю промиті рис і пшоно – знову доводимо до кипіння і варимо ще 15-20 хвилин до готовності круп. Не забуваємо періодично помішувати майбутню кашку.

Після закінчення часу блюдо готове до подачі. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Мужчина с 7-ю сотками

    Спасибі за рецепт. По фото просто диво, потрібно спробувати приготувати.

Залишити відповідь