Каша з рису на молоці з гарбузом і родзинками

Каша з рису на молоці з гарбузом і родзинками

З настанням збору врожаю саме час приготувати ніжну кашу з рису і гарбуза, а також доповнити її родзинками, які відмінно доповнюють і відтіняють смак головних компонентів. Для готування такого блюда потрібно зовсім небагато часу, а ситі ви будете мінімум 4-5 годин.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
55 хвДрук
  • Гарбуз нарізаємо шматочками невеликого розміру.
  • Промитий рис заливаємо однією склянкою молока, трохи солимо і додаємо одну ложку цукрового піску – варимо до готовності.
  • Помаранчеві кубики перекладаємо в сковороду або сотейник. Посипаємо цукром, що залишився і карамелізуємо.
  • До солодкого гарбуза заливаємо другий стакан молока і відварюємо на повільному вогні до м’якості, приблизно 15-20 хвилин.
  • У глибокій жароміцної посуді з’єднуємо рис і гарбуз.
  • Додаємо невеликий шматочок масла для додання страві вершкового смаку.
  • А зверху посипаємо родзинками або будь-якими сухофруктами, які вам подобаються.
  • Заповнені горщики з кашею відправляємо в духову шафу на 20 хвилин при температурі 70 градусів.

Після закінчення часу обережно виймаємо посуд і насолоджуємося ніжною кашею з сухофруктами і гарбузом. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь