Рисова каша з гарбузом на молоці, приготована в каструлі на плиті

Рисова каша з гарбузом на молоці

Приготуємо просте і швидке блюдо з простих продуктів: рисової крупи і ароматного стиглого гарбуза. Каші, зварені на молоці, відрізняються своєю ніжністю і виразним вершковим післясмаком, що робить їх в мільйон разів смачніше тих, що варяться на основі води.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
50 хвДрук
  • Готуємо продукти: відрізаємо шматочок гарбуза, відповідного нам по вазі і відміряємо необхідну кількість рідких компонентів і рисової крупи.
  • Крупу відварюємо в каструлі з молоком і водою близько 15 хвилин на повільному вогні під кришкою.
  • З оранжевого овоча знімаємо щільну шкірку, витягаємо частину з насінням і нарізаємо дрібними кубиками.
  • У каструлю додаємо гарбузові кубики – перемішуємо з рисом і варимо до м’якості.
  • У готову кашу додаємо кілька ложок рідкого меду для солодкості.

Корисне і просте блюдо готове. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь