Рисова каша на молоці з гарбузом в мультиварці “Редмонд”

Рисова каша на молоці з гарбузом в мультиварці

Прекрасний варіант смачного і корисного сніданку – томлена в мультиварці каша з рисом і гарбузом. Секрет збереження цілісних шматочків і рисинок після готовності – це режим “Тушкування” в мультиварці. Завдяки цій програмі, блюдо нудиться, а не вариться, що надає готовій каші приголомшливий смак і дуже ніжну текстуру.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Насамперед готуємо продукти: відміряємо потрібну нам кількість всіх інгредієнтів.
  • Гарбуз натираємо на крупній тертці, додаємо одну чайну ложку цукрового піску і перекладаємо в чашу мультиварки.
  • Подрібнену м’якоть заливаємо молоком і кладемо 30 грам вершкового масла – включаємо режим «Тушкування» на 30 хвилин.
  • Через півгодини додаємо в чашу ретельно промитий рис і на тій же програмі готуємо ще 50 хвилин.
  • Після звучання сигналу про готовність не відкриваємо кришку ще близько 40-50 хвилин, дозволяючи рисовій каші з гарбузом настоятися.

Готову страву розкладаємо по порційних тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь