Легкий і корисний салатик, в якому навіть немає майонезу. Тут важливу роль відіграє консервований горошок. Це не солодка кукурудза, яка відтіняє смак капусти, а в разі, якщо її багато, то і легко «перебиває». Горошок доповнює, підкреслює, а цибуля додає свою нотку пікантності.
В якості заправки тут використовується лляну олію, яке легко можна замінити оливковою. Капусту можна вибрати звичайну або з морквою – в обох випадках салат буде дуже смачним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морська капуста
- Куряче яйце 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія лляна 2 ст. л.
- Горошок зелений консервований ½ банки
- Часник 2 зубці
- Сіль за смаком
Кроки
- Яйця звільніть від шкаралупи і наріжте невеликими кубиками. Перекладіть в салатник.
- Ріпчасту цибулю дрібненько наріжте і відправте до яєць.
- Очищений часник пропустіть через прес до цибулі з яйцями.
- Туди ж додайте консервований зелений горошок – не забудьте попередньо злити рідину.
- Тепер додайте морську капусту. При необхідності попередньо її наріжте.
- Посоліть за смаком, якщо потрібно.
- Заправте олією і добре перемішайте.