Дуже смачні свинячі відбивні з сиром і помідорами

свинячі відбивні з сиром і помідорами

Найніжніші відбивні з сиром і пікантною помідоркою можна приготувати не тільки в духовці, але і на сковороді. Для цього вам потрібно вивчити наш рецепт і суворо дотримуватися кроків приготування. Ці відбивні потрібно подавати виключно свіжими і ще гарячими, щоб сир не встиг охолонути і приємно тягнувся.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
55 хвДрук
  • Шматок нежирної свіжої свинини промийте у воді і наріжте його на шматочки. Ріжте м’ясо уздовж волокон, а потім відбийте його. Для відбивання можете акуратно накрити свиняче м’ясо харчовою плівкою і відбивати його тупим боком ножа або молоточком – на ваш розсуд.
  • У мисочці збийте курячі яйця, а борошно висипте в окрему тарілку або миску. М’ясо гарненько натріть спеціями з обох сторін, щоб воно увібрало в себе максимум аромату і смаку. Твердий сир заздалегідь натріть на середній тертці або наріжте тонкими пластинами – на ваш смак.
  • Наберіть в сковороду помірну кількість рослинної олії і розігрійте сковорідку. М’ясо занурте в яйце, а потім обваляйте кожен шматочок в борошні або панірувальних сухариках. Надлишки панірування струсіть, інакше вона буде горіти на сковороді, а свинину покладіть на розігріту сковорідку.
  • Поки готуються відбивні, сполосніть помідори і наріжте їх не дуже товстими кружечками. Відкладіть томати в сторону до натертого сиру, чекати своєї черги.
  • М’ясо потрібно обсмажувати з двох сторін приблизно по 5 хвилин, поки шматочки не стануть золотистими з обох сторін. Коли свинячі відбивні зарум’яняться, зменшіть вогонь під сковорідкою і покладіть на кожен шматочок м’яса спочатку кружечок помідора, а потім рівну кількість сиру.
  • Сковорідку з відбивними накрийте кришкою і на дуже маленькому вогні доведіть свинину до готовності, поки не розплавиться сир на відбивних.

Готову страву відразу ж подавайте до столу, не залишаючи її на потім.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь