Дуже смачний салат Олів’є з індичкою порадує вас не лише своїм смаком, а й корисними властивостями. Частування з додаванням ніжного м’яса птиці нікого не залишить байдужим. Подавайте такий салат до домашнього чи святкового столу. Для приготування рекомендуємо взяти на замітку наш перевірений рецепт із фотографіями.
Інгредієнти
Порції: –+
- Філе індички 150 гр.
- Картопля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Огірок солоний 2 шт.
- Горошок зелений консервований 3 ст. л.
- Йогурт 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Філе індички промиваємо та відварюємо до готовності зі спеціями до смаку.
- Відварюємо до готовності картопля, морква та курячі яйця.
- Картоплю, моркву та яйця очищаємо і ріжемо невеликим кубиком. Один яєчний жовток залишаємо для прикраси.
- Остуджуємо відварену індичку і ріжемо невеликим кубиком. Відправляємо в салатник до решти інгредієнтів.
- Сюди ж відправляємо зелений горошок у вказаній кількості та подрібнені солоні огірки.
- Заправляємо йогуртом, солимо та перчимо. Перемішуємо.
Дуже смачний салат олів’є з індичкою готовий. Подавайте до столу, прикрасивши тертим жовтком!