Для початку відварюється куряча грудка і обсмажуються яєчні млинці. Далі все викладається шарами в склянки, разом з кукурудзою і зеленню. Кожен шар промащується майонезом і в підсумку виходить дуже смачний, ситний і простий в приготуванні салат, який прикрасить ваш стіл.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча грудка 250 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Кукурудза консервована 200 гр.
- Майонез столовий молочний за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Цибуля зелена ½ пучка
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Перед початок приготування відварюємо в підсоленій воді курячу грудку до готовності. Потім перекладаємо її на тарілку, даємо охолонути і нарізаємо невеликими шматочками.
- Зелену цибулю добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і дрібно рубаємо її ножем.
- В окрему ємність розбиваємо три яйця, додаємо до них сіль з чорним меленим перцем за смаком і добре збиваємо виделкою або віночком.
- На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ній тонкі яєчні млинці з двох сторін. Далі даємо їм охолонути, після чого звертаємо рулетиком і тонко нарізаємо.
- Тепер беремо склянки і на їх дно викладаємо трохи млинчиків, а зверху частина курячої грудки.
- Наступним шаром викладаємо кукурудзу, злегка солимо, перчимо і поливаємо майонезом. Далі присипаємо зеленою цибулею і знову повторюємо всі верстви.
Відразу ж подаємо готовий салат до столу в якості закуски. Приємного апетиту!