Гарбуз шматочками з часником в духовці

Приготуємо цікаву, ароматну, а головне смачну страва з мінімальною кількостю інгредієнтів, яка розлетиться зі столу в лічені хвилини – гарбуз з часником – це безпрограшний варіант, який оцінять всі любителі цього овоча.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Підготуємо овочі: головку часнику розбираємо на зубки, очищаємо від лушпиння, а гарбуз ретельно промиваємо, обсушуємо, знімаємо шкірку і вирізаємо ту частину, де знаходяться насіння.
  • Помаранчевий овоч нарізаємо досить великими часточками.
  • Часник ріжемо на тонкі пластини або пропускаємо через давилку.
  • Кожну гарбузову часточку ріжемо на дві частини, обмазуємо рослинною олією з усіх боків і викладаємо в жароміцну форму, теж змащену олією.
  • Шматочки посипаємо пластинками часнику, солимо, перчимо на свій смак і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40 хвилин.
  • Після закінчення часу перевіряємо готовність кінчиком ножа – протикаємо і якщо ніж входить легко – виймаємо з духової шафи і насолоджуємося.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь