Гарбузовий суп-пюре з кокосовим молоком досить цікава та незвичайна страва, яку обов’язково відзначать кулінарні знавці. Для любителів азіатської кухні теж стане приємним подивом це чудове частування. Запросіть компанію для дружніх посиденьок і піднесіть цю яскраву страву.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 300 гр.
- Кокосове молоко 100 мл.
- Паста том ям 50 гр.
- Креветки свіжі 200 гр.
- Масло вершкове за смаком
- Часник за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Гарбуз обмийте, а потім видаліть шкірку, волокна і насіння. Очищену гарбуз наріжте великими квадратиками. Овочі складіть в каструлю. Влийте гарячу воду і варіть 20-25 хвилин після появи перших бульбашок.
- Очищені креветки підрум’яньте на вершковому маслі, додавши подрібнений часник.
- Підготуйте кокосове молоко і пасту том ям.
- Зварений гарбуз злийте через сито, залиште, щоб зійшла зайва волога. Перекладіть у каструлю, підсоліть, додайте пасту том ям, налийте кокосове молоко, пробийте вміст занурювальним блендером до гладкої маси. Суп поставте на плиту і прогрійте пару хвилин.
- Апетитний гарбузовий суп розлийте по тарілках. Задекоруйте рум’яними ароматними креветками.
Кличте домашніх і подавайте апетитне частування! Приємної насолоди!