Гарбузовий суп-пюре з кокосовим молоком і креветками

Гарбузовий суп-пюре з кокосовим молоком досить цікава та незвичайна страва, яку обов’язково відзначать кулінарні знавці. Для любителів азіатської кухні теж стане приємним подивом це чудове частування. Запросіть компанію для дружніх посиденьок і піднесіть цю яскраву страву.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • Гарбуз обмийте, а потім видаліть шкірку, волокна і насіння. Очищену гарбуз наріжте великими квадратиками. Овочі складіть в каструлю. Влийте гарячу воду і варіть 20-25 хвилин після появи перших бульбашок.
  • Очищені креветки підрум’яньте на вершковому маслі, додавши подрібнений часник.
  • Підготуйте кокосове молоко і пасту том ям.
  • Зварений гарбуз злийте через сито, залиште, щоб зійшла зайва волога. Перекладіть у каструлю, підсоліть, додайте пасту том ям, налийте кокосове молоко, пробийте вміст занурювальним блендером до гладкої маси. Суп поставте на плиту і прогрійте пару хвилин.
  • Апетитний гарбузовий суп розлийте по тарілках. Задекоруйте рум’яними ароматними креветками.

Кличте домашніх і подавайте апетитне частування! Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь