Хочеш уславитися гуру в кулінарному мистецтві – приготуй чудову страву суп-пюре з гарбуза. На допомогу господині безліч фото рецептів з покроковим описом процесу, кількістю порцій, можливістю змінювати склад, енергетичною цінністю, часом, що вимагається на підготовку.

Суп-пюре з гарбуза – вишукана страва для гурманів і шанувальників овочевих страв

На нашому сайті представлені тільки випробувані рецепти супу-пюре з гарбуза. Пісні і з додаванням м’ясних і молочних продуктів. Приготовані на основі одного тільки гарбуза і з іншими овочами. З імбиром, гарбузовим насінням, арахісовим маслом, Чилі, печерицями та яблуками. Залишилося вибрати відповідний!

Гарбуз – овоч, що нагадує своїм кольором сонечко, і увібрав в себе всі вітаміни літньої грядки. Він довго не втрачає своїх поживних властивостей. Головне дотримуватися простих правил зберігання. Температура в приміщенні повинна бути від 5 до 15 0С. вкрай не бажана вогкість. Рекомендуються затемнені місця.

П’ять найбільш часто використовуваних інгредєнтів в рецептах супу-пюре з гарбуза:

  • Гарбуз.
  • Вершки.
  • Морква.
  • Цибуля ріпчаста.
  • Картопля.

Простий рецепт:

  1. Закип’ятити воду.
  2. Зварити в ній моркву і цибулю.
  3. Додати спеції і сіль.
  4. Прибрати овочі з бульйону.
  5. При необхідності долити води і знову закип’ятити.
  6. Порізати шматочками гарбуз.
  7. Перекласти в киплячий бульйон.
  8. Туди ж додати нарізану цибулю і роздавлений часник.
  9. Дочекатися готовності гарбуза (він повинний стати досить м’яким).
  10. Перекласти в глибоку тарілку.
  11. Довести до консистенції рідкого пюре за допомогою блендера або толкушки.

П’ять найбільш поживних рецептів супу-пюре з гарбуза:

  1. Суп пюре з гарбуза з арахісовим маслом.
  2. Гарбузовий суп пюре класичний з гарбуза з вершками.
  3. Суп пюре з гарбуза з вершками і сиром.
  4. Крем суп з гарбуза з вершками, корицею і імбиром.
  5. Смачний суп-пюре з горохом нут і гарбузом.

Корисна порада:

  • До супу-пюре рекомендується додати трохи зелені, вершків або сметани.
  • Відмінно поєднуються з стравою наступні приправи: мускатний горіх, суміш мелених перців, куркума.
  • До страви замість хліба можна підсмажити грінки або тости.
  • В якості прикраси можна використовувати маслини, гілочки кропу, нарізані тонкими часточками помідорчики, шматочки вареної моркви.
  • Якщо потрібно зробити суп-пюре поситнее, рекомендується варити гарбуз на м’ясному бульйончику і перед подачею додати м’ясопродукти (шматочками або перетерті в блендері).
суп-пюре з гарбуза з вершками і селерою
1 год 15 хв60107
Смачний і корисний гарбузовий крем-суп можна приготувати з додаванням селери. Порадуйте себе і близьких цікавим вітамінним обідом. Можна подавати з хлібом
суп-пюре з гарбуза з вершками і імбиром
1 год 40 хв6083
Щоб надати гарбузовому супу-пюре яскравий пряний аромат, додайте в нього корінь імбиру. Таке блюдо стане вишуканим рішенням для вашого обіду.
60 хв6083
Апетитний і смачний гарбузовий суп можна приготувати з вершками і куркою. Яскраве частування урізноманітнить ваше обіднє меню і приємно здивує близьких.
60 хв6068
Ніжний і ароматний гарбузовий крем-суп виходить з додаванням вершків і сиру. Подавайте поживне частування до обіду, прикрасивши свіжою зеленню.
рецепт крем-супу з гарбуза з вершками
1 год 20 хв60104
Традиційний гарбузовий крем-суп з вершками – це смачне і поживне блюдо для вашого обіду. Порадуйте себе і домашніх оригінальною кулінарною ідеєю.