Рецепти супу-пюре з гарбуза
Хочеш уславитися гуру в кулінарному мистецтві – приготуй чудову страву суп-пюре з гарбуза. На допомогу господині безліч фото рецептів з покроковим описом процесу, кількістю порцій, можливістю змінювати склад, енергетичною цінністю, часом, що вимагається на підготовку.
Суп-пюре з гарбуза – вишукана страва для гурманів і шанувальників овочевих страв
На нашому сайті представлені тільки випробувані рецепти супу-пюре з гарбуза. Пісні і з додаванням м’ясних і молочних продуктів. Приготовані на основі одного тільки гарбуза і з іншими овочами. З імбиром, гарбузовим насінням, арахісовим маслом, Чилі, печерицями та яблуками. Залишилося вибрати відповідний!
Гарбуз – овоч, що нагадує своїм кольором сонечко, і увібрав в себе всі вітаміни літньої грядки. Він довго не втрачає своїх поживних властивостей. Головне дотримуватися простих правил зберігання. Температура в приміщенні повинна бути від 5 до 15 0С. вкрай не бажана вогкість. Рекомендуються затемнені місця.
П’ять найбільш часто використовуваних інгредєнтів в рецептах супу-пюре з гарбуза:
- Гарбуз.
- Вершки.
- Морква.
- Цибуля ріпчаста.
- Картопля.
Простий рецепт:
- Закип’ятити воду.
- Зварити в ній моркву і цибулю.
- Додати спеції і сіль.
- Прибрати овочі з бульйону.
- При необхідності долити води і знову закип’ятити.
- Порізати шматочками гарбуз.
- Перекласти в киплячий бульйон.
- Туди ж додати нарізану цибулю і роздавлений часник.
- Дочекатися готовності гарбуза (він повинний стати досить м’яким).
- Перекласти в глибоку тарілку.
- Довести до консистенції рідкого пюре за допомогою блендера або толкушки.
П’ять найбільш поживних рецептів супу-пюре з гарбуза:
- Суп пюре з гарбуза з арахісовим маслом.
- Гарбузовий суп пюре класичний з гарбуза з вершками.
- Суп пюре з гарбуза з вершками і сиром.
- Крем суп з гарбуза з вершками, корицею і імбиром.
- Смачний суп-пюре з горохом нут і гарбузом.
Корисна порада:
- До супу-пюре рекомендується додати трохи зелені, вершків або сметани.
- Відмінно поєднуються з стравою наступні приправи: мускатний горіх, суміш мелених перців, куркума.
- До страви замість хліба можна підсмажити грінки або тости.
- В якості прикраси можна використовувати маслини, гілочки кропу, нарізані тонкими часточками помідорчики, шматочки вареної моркви.
- Якщо потрібно зробити суп-пюре поситнее, рекомендується варити гарбуз на м’ясному бульйончику і перед подачею додати м’ясопродукти (шматочками або перетерті в блендері).