Гарбузовий суп із сиром та сухариками

Гарбузовий суп із сиром та сухариками виходить дуже смачним. Ніжна бархатиста текстура страви геніально поєднується з приємним хрускотом. Осіннє частування виглядає яскраво і піднімає настрій у похмурі дощові дні. Готуйте, радуйте своїх домочадців і чекайте на овації!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Картоплю та моркву помийте щіткою під водою, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. З цибулини приберіть верхній шар.
  • Овочі крупно наріжте. Хоча, якщо хочете заощадити час, можна нарізати дрібніше, щоб вони швидше зварилися.
  • Складіть у товстостінний посуд для варіння супу і залийте бульйоном, варіть 25-30 хвилин до готовності. У мене гарбуз був натертий і заморожений, тому додав у середині варіння. Ви ж вимийте свій гарбуз, видаліть серцевину і шкірку, крупно наріжте і готуйте разом з іншими овочами.
  • Каструлю з овочами зніміть з плити і обережно, щоб не обпалити руки пором, пробийте вміст занурювальним блендером до гладкої маси. Збалансуйте смак сіллю, меленим перцем та сушеним часником. Влийте вершки. Розмішайте.
  • Тепер в оксамитову масу відправте плавлений сир і знову пробийте блендером.
  • Поки суп настоюється, приготуйте сухарики. Білий хліб або батон розріжте на квадратики, перекладіть у поліетиленовий мішок, полийте олією, підсоліть і приправте сушеним часником, струсіть і викладіть у форму, підсушіть у духовці.

Вершковий гарбузовий суп розділіть на порції. Прикрасьте часниковими сухариками. Запрошуйте домочадців трапезувати і отримуйте задоволення від яскравої страви!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь