Курячий суп з вермішеллю та плавленим сиром

Курячий суп з вермішеллю та плавленим сиром

Перша страва, приготована за цим рецептом, має дуже насичений вершковий смак і аромат. Такий супчик можна приготувати дуже швидко і витратити мінімум сил. У складі тільки натуральні інгредієнти, власноруч приготований бульйон і плавлений сир – для ніжності.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 35 хвДрук
  • Для бульйону промиваємо курку і заливаємо 2-2,5 літрами чистої води. Відправляємо на плиту і доводимо до кипіння на максимальному вогні, потім мінімізуємо полум’я і готуємо близько 30 хвилин до готовності птиці. При появі пінки – відразу ж прибираємо її.
  • Готовий бульйон солимо на свій смак.
  • Приступимо до овочів. Морквину і картоплю очищаємо від шкірки і ретельно обмиваємо.
  • Картоплю нарізаємо брусками середньої товщини.
  • Морквину натираємо на середній тертці або вручну нарізаємо дрібним кубиком.
  • Підготовлені овочі відправляємо в киплячий бульйон і гарненько перемішуємо.
  • Як тільки картопля стане м’якою – всипаємо вермішель і варимо, згідно з рекомендаціями на упаковці.
  • Для аромату і зовнішнього вигляду подрібнюємо кілька гілочок кропу.
  • Нашатковану зелень засипаємо в гарячий суп.
  • Заморожений сир натираємо на максимально дрібній тертці.
  • Готовий суп розливаємо по піалах.
  • У кожну порцію додаємо по кілька ложок плавленого сиру.

Все активно перемішуємо прямо в тарілці і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь