Як зварити суп-пюре з гарбуза з вершками і куркою?

Апетитний і смачний гарбузовий суп можна приготувати з вершками і куркою. Яскраве частування урізноманітнить ваше обіднє меню і приємно здивує близьких. Оцініть корисне і легке блюдо.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти для приготування. Очищаємо гарбуз і інші овочі. Курку ділимо на частини середнього розміру.
  • Курку відправляємо в каструлю, заливаємо водою і варимо до отримання бульйону. Солимо за смаком.
  • В цей час подрібнюємо ріпчасту цибулю.
  • Невеликими кубиками обробляємо гарбуз.
  • Подрібнюємо зубчики часнику.
  • Млоїмо цибулю, часник і гарбуз на сковороді у вершковому маслі. Досить буде 5 хвилин.
  • Відправляємо піджарку в бульйон. Варимо ще 15-20 хвилин.
  • Готове частування доповнюємо чорним меленим перцем і збиваємо блендером.
  • В кінці вливаємо вершки і перемішуємо вміст.

Гарбузовий крем-суп з куркою готовий. Діліть на порції і пригощайтеся.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь