Суп з гарбуза на бульйоні

Суп з гарбуза на бульйоні готується просто. У мене часто в запасах залишається курячий бульйон, який я зберігаю у морозильній камері. Тоді цей суп не забирає багато часу, і ніхто не здогадається, що бульйон побував у морозилці. Ну, а якщо ви варите свіжий бульйон, потрібно трохи більше вільного часу. Але це того варте!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Курячі частини обмийте під водою, складіть у каструлю і поставте варитись на помірний вогонь. Підсоліть.
  • У товстостінний сотейник або іншу ємність покладіть вершкове масло і розтопіть при температурі нижче середньої.
  • З цибулини приберіть верхній шар і дрібно настругайте. Перекладіть у розтоплене масло. Обсмажте до прозорості.
  • Морквину пошкребіть ножем або видаліть шкіру овочечисткою, натріть за допомогою терки.
  • Натерту морквину перекладіть в бульйон.
  • Вимиту картоплю почистіть овочечисткою, розріжте на квадратики.
  • Гарбуз вимийте та обсушіть. Відріжте часточку, а потім очистіть від шкірки та насіння гострим ножем. Почищений гарбуз наріжте великими квадратиками.
  • Картоплю з гарбузом перекладіть у бульйон. Варіть до готовності.
  • Вийміть курячі частини. Збалансуйте смак сіллю та перцем. Перекладіть пасеровану цибулю. Вимкніть нагрівання і влийте вершки. Розмішайте.
  • Акуратно, щоб не ошпаритися, пробийте вміст занурювальним блендером до гладкої маси. Суп поставте на плиту і прогрійте пару хвилин.
  • Насичений гарбузовий суп розділіть по порціях.

Бархатистий вершковий суп готовий до подачі. Запрошуйте сімейство та пригощайте яскравою осінньою стравою! Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь