Гарбузовий суп з беконом

Гарбузовий суп з беконом виходить яскравим та запашним. Приємний хрускіт бекону контрастує з ніжною текстурою страви і ідеально доповнює її. Якщо хочете підняти настрій домочадцям і урізноманітнити повсякденне меню, неодмінно приготуйте цей вітамінний суп.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
45 хвДрук
  • Гарбуз обмийте, а потім видаліть шкірку, волокна та насіння.
  • Почищений гарбуз наріжте великими квадратиками.
  • З цибулини приберіть лушпиння і настругайте довільно. Морквину пошкребіть щіткою і видаліть шкіру овочечисткою. Так само крупно нарубайте. Овочі складіть в каструлю.
  • Вилийте заздалегідь підігрітий курячий бульйон.
  • Варіть при помірній температурі 20- 25 хвилин. Збалансуйте смак сіллю, мускатним горіхом і перцем.
  • Акуратно, щоб не обпалити руки пором, пробийте вміст занурювальним блендером до гладкої маси.
  • Влийте вершки та пробийте ще раз. Вийде густа оксамитова маса. Прогрійте пару хвилин, але не кип’ятіть.
  • Сковороду нагрійте.
  • Обсмажте бекон до золотистого хрусткого стану.

Яскравий гарбузовий суп розділіть по порціях. Задекоруйте трояндочками з бекону, зеленню і присипте гарбузовим насінням і ароматними спеціями. Кличте домашніх і пригощайте кулінарним шедевром! Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь