ПХ дієтичний гарбузовий суп-пюре

дієтичний гарбузовий суп-пюре

ПХ дієтичний гарбузовий суп-пюре – це корисна овочева бомба! Бюджетна та дуже апетитна страва виходить яскравою та святковою. Зожники відзначать цей рецепт для себе. Тут все поєднується просто ідеально. Осіннє частування оселиться у вашому серці назавжди!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Гарбуз обмийте, а потім видаліть шкірку, волокна і насіння. Очищений гарбуз наріжте великими квадратиками.
  • Візьміть товстостінну ємність. Складіть гарбуз, налийте гарячу воду. Нагрійте до кипіння і варіть приблизно 20 хвилин.
  • З цибулини зніміть лушпиння і настругайте довільно. Морквину пошкребіть, видаливши шкірку, натріть терткою. Обсмажте овочі, періодично перевертаючи.
  • Болгарський перець промийте, розріжте на кубики, видаливши нутрощі. Перекладіть до обсмажування. Готуйте все разом.
  • Селера промийте і почистіть, наріжте і відправте в сковорідку.
  • Помідори обдайте водою під краном і подрібніть, додайте до овочів. Гасіть овочі до готовності. Посипте сіллю і перцем.
  • Овочі перекладіть у ємність більшого розміру і обережно, щоб не обпалити руки пором, пробийте вміст занурювальним блендером до оксамитової маси.

Корисний гарбузовий суп розділіть на порції. Задекоруйте улюбленою зеленню. Кличте домашніх і пригощайте вітамінною стравою! Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь