Суп-пюре з гарбуза в мультиварці

Суп-пюре з гарбуза у мультиварці – смачно, ситно та корисно! Мої рідні завжди раді, коли на столі є цей яскравий насичений суп. Кожен доповнює його своїми улюбленими продуктами – гарбузовим насінням, сухариками, креветками або підсмаженим курячим м’ясом. Я люблю у чистому вигляді. Ну а ви вибирайте свій варіант.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Морквину помийте щіткою під водою, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Вимийте гарбуз, видаліть серцевину і шкірку, крупно наріжте.
  • З картоплею вчиніть так само.
  • З цибулини та часникових зубчиків приберіть верхній шар. Настругайте, як подобається. На дно чаші електроприладу влийте олію без запаху. На панелі встановіть режим випікання. Закиньте цибулю і підрум’яньте.
  • Далі ці ж дії зробіть з картоплею, не виймаючи цибулю.
  • Гарбуз у мене заморожений, але це не має значення. Перекладіть його до складових страв і теж обсмажте. Не забувайте перемішувати.
  • Перемикайте програму на «Тушкування», готуйте 15 хвилин при закритій кришці, а в кінці приготування додайте пропущений через прес часник.
  • Приготовлені овочі перекладіть у склянку від блендера, підсоліть, викладіть вершкове масло і залийте вершками. Пробийте інгредієнти до оксамитової маси.

Апетитне яскраве частування розділіть на порції, присипте улюбленою зеленню. Кличте гостей трапезувати і отримуйте задоволення від ошатного частування!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь