Суп-пюре з гарбуза у мультиварці – смачно, ситно та корисно! Мої рідні завжди раді, коли на столі є цей яскравий насичений суп. Кожен доповнює його своїми улюбленими продуктами – гарбузовим насінням, сухариками, креветками або підсмаженим курячим м’ясом. Я люблю у чистому вигляді. Ну а ви вибирайте свій варіант.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 300 гр.
- Вершки 400 мл.
- Картопля 4 шт.
- Часник 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Масло вершкове за смаком
- Сіль за смаком
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Зелень для прикраси
Кроки
- Морквину помийте щіткою під водою, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Вимийте гарбуз, видаліть серцевину і шкірку, крупно наріжте.
- З картоплею вчиніть так само.
- З цибулини та часникових зубчиків приберіть верхній шар. Настругайте, як подобається. На дно чаші електроприладу влийте олію без запаху. На панелі встановіть режим випікання. Закиньте цибулю і підрум’яньте.
- Далі ці ж дії зробіть з картоплею, не виймаючи цибулю.
- Гарбуз у мене заморожений, але це не має значення. Перекладіть його до складових страв і теж обсмажте. Не забувайте перемішувати.
- Перемикайте програму на «Тушкування», готуйте 15 хвилин при закритій кришці, а в кінці приготування додайте пропущений через прес часник.
- Приготовлені овочі перекладіть у склянку від блендера, підсоліть, викладіть вершкове масло і залийте вершками. Пробийте інгредієнти до оксамитової маси.
Апетитне яскраве частування розділіть на порції, присипте улюбленою зеленню. Кличте гостей трапезувати і отримуйте задоволення від ошатного частування!