Класичний рецепт крем-супу з гарбуза з вершками

рецепт крем-супу з гарбуза з вершками

Традиційний гарбузовий крем-суп з вершками – це смачне і поживне блюдо для вашого обіду. Порадуйте себе і домашніх оригінальною кулінарною ідеєю. Використовуйте для цього простий і перевірений рецепт.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Очищаємо від шкірки гарбуз і розрізаємо його на шматки середнього розміру. Відразу ж подрібнюємо ріпчасту цибулю з часником.
  • Відправляємо продукти в сковороду з вершковим маслом. Готуємо на помірному вогні близько 5 хвилин.
  • Далі інгредієнти занурюємо в каструлю з овочевим бульйоном. Доповнюємо заготовку сіллю і спеціями. Варимо 20 хвилин на слабкому вогні.
  • У готову масу вливаємо вершки і перемелюємо вміст занурювальним блендером.
  • Ніжний гарбузовий крем-суп за класичним рецептом готовий.

Розливайте по тарілках, прикрашайте сушеною петрушкою, гарбузовим насінням і пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь