Як приготувати суп-пюре з гарбуза з вершками і селерою?

суп-пюре з гарбуза з вершками і селерою

Смачний і корисний гарбузовий крем-суп можна приготувати з додаванням селери. Порадуйте себе і близьких цікавим вітамінним обідом. Можна подавати з хлібом або сухариками.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Промиваємо овочі під водою і очищаємо їх від шкірки.
  • Далі кожен інгредієнт нарізаємо дрібними кубиками.
  • Каструлю нагріваємо на плиті з вершковим маслом. Обсмажуємо тут імбир протягом 1-2 хвилини.
  • Додаємо сюди цибулю-порей. Продовжуємо пассеровку.
  • Викладаємо овочі, що залишилися і готуємо ще одну хвилину.
  • Заливаємо вміст водою. Солимо, посипаємо спеціями і варимо близько 30 хвилин. В кінці вливаємо вершки і збиваємо вміст блендером.

Готовий крем-суп можна розливати по порційних тарілках і пробувати. Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь