Крем-суп із гарбуза з молоком

Крем-суп із гарбуза з молоком

Крем-суп із гарбуза з молоком – мега смачний спосіб цікаво і швидко вгамувати голод. Особливо подобається страва тим, хто не вживає м’ясо. Однак менш апетитною або ситною страва не стає. Приготування цього супу не потребує спеціальних навичок і реалізується легше легкого.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Яскравий гарбуз окотіть під струменем води. Відріжте часточку, а потім видаліть шкірку гострим ножем. Почищений гарбуз наріжте великими квадратиками. Картоплю та моркву почистіть від шкірки, крупно поріжте. Складіть у каструлю для варіння супу. Влийте воду і варіть 20-30 хвилин до м’якості овочів.
  • Цибулину облупіть від верхнього шару і Настругайте довільно. У сковорідку влийте масло, розжарите і додайте цибулю. Готуйте до прозорості цибулі, а потім збільшіть нагрівання та зарум’яньте.
  • Зварені овочі перекладіть у склянку блендера.
  • Сюди ж перекладіть рум’яну цибулю, присипте куркумою, меленим перцем, прованськими травами та сіллю. Влийте молоко. Доведіть до однорідності. Суп перелийте в каструлю і прогрійте пару хвилин після появи бульбашок.

Ароматний гарбузовий суп розлийте по тарілках. Задекоруйте на свій розсуд улюбленою зеленню або присипте гарбузовим насінням. Я подаю з домашніми сухарями. Запрошуйте сімейство скуштувати цей шедевр і подавайте ошатне частування! Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь