Дуже смачний суп-пюре з гарбуза з вершками і імбиром

суп-пюре з гарбуза з вершками і імбиром

Щоб надати гарбузовому супу-пюре яскравий пряний аромат, додайте в нього корінь імбиру. Таке блюдо стане вишуканим рішенням для вашого обіду. Крім того, частування порадує корисними і поживними властивостями.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння, після чого нарізаємо продукт невеликими кубиками. Випікаємо його з сіллю і перцем 20 хвилин при температурі 200 градусів.
  • Прогріваємо каструлю з вершковим маслом. Обсмажуємо тут цибулю з половиною тертого імбиру і часнику близько хвилини.
  • Вливаємо сюди один літр води. Кип’ятимо і солимо. Додаємо печену гарбуз і готуємо масу 20 хвилин.
  • Незабаром обсмажуємо імбир, що залишився на оливковій олії. Додаємо сюди мелену паприку.
  • З’єднуємо суп з імбирною обжаркою і збиваємо все це в блендері.
  • Розливаємо отриманий продукт по тарілках і порційно доповнюємо окремо збитими вершками.

Пряний гарбузовий суп з вершками готовий!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь