Глінтвейн з обліпихи без алкоголю порадує вас своїм дивним смаком і ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями. Для приготування ароматного глінтвейну використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Обліпиха заморожена 300 гр.
- Вода 2 л.
- Імбир мелений ½ ч.л.
- Куркума ½ ч.л.
- Цукор-пісок 200 гр.
- Мед квітковий 2 ст.л.
- Кориця 1 шт.
Кроки
- Підготуємо потрібні інгредієнти. Ягоди перебираємо й промиваємо під водою.
- Після підготовлені ягоди розминаємо у ступці. Сік зціджуємо через дрібне металеве сито або марлю.
- У отриману ягідну макуху додаємо куркуму та імбир. Добре перемішуємо.
- Макуху кладемо в каструлю, заливаємо водою, доповнюємо цукром і паличкою кориці. Кип’ятимо заготівлю, прибираємо з вогню і настоюємо під кришкою близько 20 хвилин.
- Знову проціджуємо вміст через марлю або сито.
- Вливаємо в рідину сік обліпихи і мед. Ретельно перемішуємо напій.
Глінтвейн з обліпихи без алкоголю готовий. Можна пробувати!