Гострий зелений перець, маринований на зиму

Рецепт розрахований на баночку об’ємом в один літр. Укладаємо всі інгредієнти в тару. Заливаємо окропом, ставимо стерилізувати на десять хвилин і закочуємо. Як бачите, заготовити пікантну закуску зовсім нескладно.

Інгредієнти
Порції: +1
  • Перець чилі 500 гр.
  • Кріп 2 парасольки
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець запашний 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль 1.5 ч. л.
  • Оцтова есенція 1.5 ч. л.
Кроки
50 хвДрук
  • Перці промиваємо в проточній воді. Хвостики зрізаємо, плоди залишаємо цілком, насіння не виймаємо.
  • У чисту банку укладаємо промиті парасольки кропу, лаврове листя, очищені і розрізані навпіл зубки часнику, горошки запашного перцю. Потім закладаємо підготовлені стручки перцю.
  • Висипаємо в банку вказану кількість солі, заливаємо окропом. Додаємо оцтову есенцію.
  • Прикриваємо банку чистою стерилізованою кришкою і ставимо на стерилізацію на десять хвилин. Після цього закочує банку і даємо повністю охолонути. Прибираємо на зберігання в холодильник.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь