Готуємо оригінальну кунжутну заправку для салатів

кунжутна заправка для салатів

Ця заправка виходить досить густа і по-справжньому дуже смачною. Незвичайна, з насиченим смаком – вона є не просто заправкою, а й окремим інгредієнтом будь-якого салату.

Тут використовується трохи рослинної олії, і велика кількість насіння кунжуту і гарбузового насіння. Саме вони дають свій сік. А сік лимона вигідно відтіняє цю насичену корисними жирами заправку.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
10 хвДрук
  • У склянку для блендера (мова йде про погружний) насипте кунжут.
  • Залийте рослинною олією і влийте сік лимона – стежте, щоб кісточки не потрапили.
  • Туди ж відправте гарбузове насіння.
  • Подрібніть все до однорідності за допомогою погружного блендера.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь