Готуємо салат із зелених помідорів, зеленні і цибулі без стерилізації

Це швидкий салатик, який можна буде їсти вже через 2-4 дні. Цибуля і часник надають йому просто приголомшливий аромат, а зелень додасть родзинку. Ніякі додаткові приправи додавати не потрібно – салатик настоїться і промаринується і буде просто приголомшливим.

Часник за рецептом потрібно нарізати. Але якщо ви любите тільки аромат, а не смак цього овоча, то пропустіть його через прес. Помідори беріть зелені – вони за час, поки будуть маринуватися, пустять сік і стануть дуже смачними. Намагайтеся вибирати не зіпсовані екземпляри. І пам’ятайте – 2 дні в холодильнику – це необхідний мінімум, який салат повинен настоюватися. Чим довше, тим смачніше.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Помідори помийте і витріть насухо.
  • Розріжте великі екземпляри на 4 частини, дрібні – на 2. Не забудьте видалити місце, де кріпилася плодоніжка.
  • Очищений часник дрібно-дрібно наріжте і відправте до помідорів.
  • Підготовлену цибульку наріжте половинками кілець. Покладіть до томатів і часнику.
  • Зеленушку подрібніть. Додайте до неї солі з цукром і перемішайте
  • Потім налийте оцет і олію все до тієї ж зелені і знову все розмішайте.
  • Овочі заправте сумішшю із зелені. Ретельно все перемішайте.
  • Розкладіть овочі по банках, закрийте пластиковою кришкою і залиште в холодильнику на 2-3 дні. Але навіть якщо потримайте в холодильнику 4 дні, погано не буде – овочі стануть ще ароматні.

Через 2-4 дні салатик можна їсти.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь