Готуємо варення з черешні з мигдалем

Навіть щільні красиві плоди можуть бути всередині зіпсовані хробаками. Якщо є сумніви в якості продукту, опустіть ягоди в підсолену воду з невеликою кількістю лимонної кислоти. Залиште на чверть години.

Всі шкідники спливуть на поверхню. Черешню промийте. На смаку виконана процедура не відіб’ється.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
4 год 0 хвДрук
  • Цукор засипте в сотейник. Влийте вишневий сироп.
  • Ретельно перемішайте. Варіть на максимальному режимі конфорки. Постійно перемішуйте.
  • Як тільки цукор розчиниться, додайте черешню. Ягоди попередньо треба перебрати, промити і просушити.
  • У процесі варіння ягоди випустять сік, і обсяг сиропу збільшиться. Доведіть до кипіння. Зніміть пінку. Залиште на 3 години.
  • Викладіть мигдаль в миску. Залийте крутим окропом. Залиште на кілька хвилин.
  • Ядра розпарятся, і з них легко зніметься шкурка.
  • Поверніть варення назад на плиту. Скип’ятивши. Додайте гвоздику.
  • Засипте очищені ядра мигдалю. Варіть 4 хвилини.
  • У гарячому стані перелийте в банки. Закатати.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь