Грецький салат з бринзою та маслинами класичний

Основу грецького салату складають крупно нарізані овочі та вершковий сир. Часто до нього ще додають маслини. Це чудове поєднання смаку та користі. Салат готують повсюдно, його популярність гримить далеко за межами Греції.

Інгредієнти
Порції: +5
На порцію
Калорії: 154 ккал
Білки: 1.0 г
Жири: 13.9 г
Вуглеводи: 6.2 г
Кроки
20 хвДрук
  • Овочі помийте і дайте їм обсохнути. Банку з маслинами розкрийте та злийте розсіл. Листя салату викладіть на плоску страву.
  • Овочі для грецького салату наріжте великими кубиками, так вони збережуть свій зовнішній вигляд і не пустять велику кількість соку.
  • Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями. Маслини викладіть цілими.
  • Нарізані овочі посоліть, поперчіть, перемішайте та викладіть на листя салату. Полийте овочі оливковою олією та лимонним соком.
  • Бринзу наріжте кубиками, вмочіть кожен шматок у сушений орегано і розкладіть поверх овочів.

Подавайте салат на стіл відразу після приготування.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь