Грецький салат з додаванням моцарелли готується дуже швидко, адже продукти потрібно лише вимити, нарізати та змішати. Такий салат ідеальний для спекотного літнього дня, коли зовсім не хочеться їсти важкі жирні страви.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сир Моцарелла 125 гр.
- Черрі 400 гр.
- Маслини 1 банка
- Петрушка 1 пучок
- Салат Латук 1 пучок
- Базилік свіжий 1 пучок
- Олія оливкова за смаком
- Бальзамічний оцет за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Рецепт приготування грецького салату з моцарелою смачний! Томати чері помити, обсушити і нарізати половинками, найбільші можна нарізати четвертинками.
- Маслини без кісточки нарізати навпіл, додати до томатів.
- Кульки сиру нарізати навпіл, на 4 частини або платівками, додати в салат. Зелень вимити, струсити рідину і дрібно порубати, додати салатник.
- Для заправки змішати у довільній кількості бальзамічний оцет та оливкову олію, додати перець.
- Заправкою, що вийшла, полити салат, підсолити, акуратно перемішати, оскільки сир Моцарелла дуже ніжний. Розкласти по тарілці салатне листя, на них викласти заправлений грецький салат.
Смачного!