Хачапурі на кефірі на сковороді

Хачапурі на кефірі, на сковороді порадує ніжним смаком та швидким кулінарним процесом. Таке частування нікого не залишить байдужим, а приготувати його в домашніх умовах зможе кожен. Для цього скористайтеся перевіреним покроковим рецептом нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • У глибокій мисці з’єднуємо кефір, сметану, розтоплене вершкове масло, що охололо, сіль і цукор. Добре перемішуємо.
  • Просіюємо в суміш борошно із содою.
  • Замішуємо еластичне тісто і даємо відпочити близько 15-20 хвилин.
  • Сир для начинки добре перетираємо через сито.
  • До сиру відправляємо тертий на великій тертці сир та сметану.
  • Доповнюємо продукти подрібненим кропом, сіллю та перцем.
  • Вимішуємо масу для начинки.
  • Підготовлене тісто ділимо на чотири частини.
  • Кожну частину розгортаємо в тонкий шар.
  • У центр кожного пласта кладемо трохи начинки.
  • Закриваємо начинку краями тіста.
  • Акуратно розкочуємо кожну заготовку в коржик.
  • Розігріваємо сковороду і смажимо на ній коржики під кришкою до яскравого рум’янцю з кожного боку.

Хачапурі на кефірі готові. Подавайте до столу, обмазавши вершковим маслом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь