Хачапурі із дріжджового тіста в духовці

Хачапурі з дріжджового тіста в духовці – це апетитне частування для вашого домашнього столу. Така випічка нікого не залишить байдужим, порадує вас своїм насиченим смаком та поживними властивостями. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Просіюємо борошно в глибоку миску.
  • Додаємо до борошна сухі дріжджі.
  • Сюди ж відправляємо сіль та цукор.
  • Вливаємо розтоплене вершкове масло – одну столову ложку.
  • Далі вливаємо тепле молоко.
  • Починаємо перемішувати.
  • Вимішуємо масу до однорідності.
  • Перекладаємо заготовку на робочу поверхню. Вимішуємо її руками близько 7-10 хвилин.
  • Закриваємо тісто харчовою плівкою та залишаємо у теплому місці на 1 годину.
  • Підготуємо продукти для начинки.
  • Для начинки натираємо на великій тертці сир, вимішуємо його з ложкою розтопленого вершкового масла|мастила| і курячим яйцем. При необхідності солимо.
  • За годину тісто підійде і буде повністю готове.
  • Розминаємо тісто руками та ділимо його на шість рівних частин.
  • Розкочуємо кожну частину тонкий овал. Акуратно скручуємо по краях і формуємо човники.
  • Кладемо заготовки на лист з пергаментом. Наповнюємо їх начинкою. Випікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів. В кожен човник розбиваємо по яйцю і випікаємо ще хвилину.

Хачапурі із дріжджового тіста в духовці готові. Подавайте до столу, доповнивши шматочками вершкового масла!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь