Хліб «Вулкан»

Хліб Вулкан

Раніше я завжди вважала, що пекти домашній хліб можуть тільки господині найвищого рівня. Це займає зовсім не 5 хвилин, та й в магазині зараз такий величезний вибір. До того ж потрібні спеціальні хлібопічки, які далеко не в кожному будинку є.

Моя думка докорінно змінилася, коли я спробувала спекти хліб «Вулкан». З тих пір я і дивитися на магазинні булочки не можу, тому що знаю, що їм до смаку дуже далеко. Домашня випічка прекрасна ще з моменту ідеї. А коли я відчуваю запах свіжого хліба, тільки переконуюся в цьому.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Змішайте обидва види борошна, додайте сіль, цукор, дріжджі, оливкову олію. Потроху вливаючи воду, замісіть липке тісто. Накрийте миску кришкою і залиште на 1 годину.
  • Розділіть тісто на рівні частини, кожну скачайте в кульку і викладіть на застелене пергаментом деко. Залиште ще на 20 хвилин.
  • Зробіть глибокі надрізи уздовж кожної кульки тіста і вставте в них шматочки вершкового масла, злегка присипте борошном. Випікайте булочки 20 хвилин при температурі 200 °С.

Для цього рецепта не потрібна ніяка хлібопічка, вам не доведеться купувати в магазині спеціальні інгредієнти. Ароматні і смачні булочки можна спекти в звичайній духовці. А ви любите домашній хліб? Часто випікаєте вдома?

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь