Цей соус можна залишити в прохолодному місці на кілька місяців. Завдяки кисло-солодким добавкам виходить приємний смак. Представлений рецепт покроковий стане в нагоді тим, хто хоче заготовити на зиму відмінні закуски.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хрін 200 гр.
- Вода 200 мл.
- Мед квітковий 50 гр.
- Сіль 10 гр.
- Журавлина 50 гр.
Кроки
- Коренеплід необхідно почистити, помити, подрібнити за допомогою м’ясорубки.
- Потім через цей прилад пропускають журавлину.
- У остигнувшій кип’яченій воді розчиняють мед.
- Необхідно змішати всі компоненти, посолити заготовку.
- Залишається помістити приправу в підготовлені баночки і відправити в холодильник.
Цей соус не тільки смачний, але і корисний, допомагає зміцнювати імунітет. Вживання приправи дозволяє не допустити сезонних застуд.