Гостра приправа з помідорами прекрасно поєднується з м’ясними стравами. Заготівля може бути надійним захистом від застуди.
Кроки
- Овочі необхідно помити. Часник поділити на зубчики, почистити.
- Хрін чистять, ріжуть на шматки.
- З помідорів вирізують плодоніжки, а потім ділять на 4 частини.
- Дуже жорстку шкірку краще прибрати. Щоб це було простіше виконати, на плодах роблять маленькі надрізи, а потім на пару секунд поміщають в окріп.
- Всі компоненти пропускають через м’ясорубку, перемішують, додають сіль. Якщо вийшла густа маса, додають трохи кип’яченої води.
- Заготівлю можна розкладати по банках.
Приправу з помідорами можна вживати на наступний день. Вона виходить приємною на смак, тому чудово доповнить будь-яку страву.