Хрін з томатами на зиму

Хрін з томатами на зиму

Гостра приправа з помідорами прекрасно поєднується з м’ясними стравами. Заготівля може бути надійним захистом від застуди.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
45 хвДрук
  • Овочі необхідно помити. Часник поділити на зубчики, почистити.
  • Хрін чистять, ріжуть на шматки.
  • З помідорів вирізують плодоніжки, а потім ділять на 4 частини.
  • Дуже жорстку шкірку краще прибрати. Щоб це було простіше виконати, на плодах роблять маленькі надрізи, а потім на пару секунд поміщають в окріп.
  • Всі компоненти пропускають через м’ясорубку, перемішують, додають сіль. Якщо вийшла густа маса, додають трохи кип’яченої води.
  • Заготівлю можна розкладати по банках.

Приправу з помідорами можна вживати на наступний день. Вона виходить приємною на смак, тому чудово доповнить будь-яку страву.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 3 оцінки, середнє 4.33 з 5 )
Залишити відповідь