Хрусткі домашні чебуреки з бульбашками, як в чебуречній

Щоб домашні чебуреки вийшли хрусткими і рум’яними, приготуйте їх з щільного тіста на воді. Начинка з м’ясного фаршу і спецій зробить блюдо ситним і ароматним. Подавайте до обіду або в якості швидкого перекусу.

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
50 хвДрук
  • Добре розморожений фарш викладаємо у велику тарілку. До нього додаємо подрібнену зелень і ріпчасту цибулю, сіль і спеції за смаком.
  • Ретельно розмішуємо начинку. Всі інгредієнти повинні рівномірно розподілитися.
  • Замішуємо щільне тісто на чебуреки. Для цього необхідно просіяти борошно, додати в нього теплу воду, яйце, розтоплене масло, сіль і ретельно все перемішати.
  • Ділимо тісто на невеликі частини. Тонко розгортаємо їх в кружечки, доповнюємо начинкою і складаємо навпіл. Закріплюємо краї за допомогою вилки.
  • Розігріваємо сковороду і вливаємо в неї рясну кількість рослинної олії. Обсмажуємо чебуреки з двох сторін до хрусткої і золотистої скоринки.

Зайвий жир з готового блюда можна прибрати паперовими серветками. Підготовлені гарячі чебуреки готові до подачі. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь