«Хризантема» салат з грибами і копченою куркою

Хризантема салат з грибами і копченою куркою
Час приготування: 25 хв

Щоб у улюблених передплатників не боліла голова перед Новим роком з приводу “що ж таке приготувати”, ми завчасно починаємо пропонувати варіанти страв для святкового столу. Наш сьогоднішній салат з грибами і копченою куркою стане в нагоді, якщо захочете здивувати домочадців незвичайною подачею.

Яскравий салат “Хризантема” виглядає ошатно і святково. За усталеною традицією викладати його будемо шарами. Інгредієнтів мало, але смак при цьому виходить приголомшливий!

Кроки
25 хвДрук
  • Підготовка. Курячі яйця зваріть круто, остудіть, очистіть. Білки відокремте від жовтків. Курячу грудку наріжте дрібними кубиками, гриби — пластинками. Кукурудзу відкиньте на сито, щоб стекла зайва рідина.
  • Збірка салату. На дно плоскої тарілки викладіть рівним шаром нарізану курячу грудку. Змастіть невеликою кількістю майонезу. Зверху розподіліть нарізані гриби.
  • Поверх грибів викладіть шар кукурудзи, який потім змастіть майонезом.
  • По черзі натріть на тертці білок і жовток. Викладіть шарами, формуючи шапочку салату. Надішліть блюдо в холодильник на пару годин. Перед подачею прикрасьте чіпсами.

Виходить смачним, спробуйте! Сподіваємося, рецептами знайдеться місце у вашій колекції святкових страв.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь