Рецепти страв з апельсинами
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.9 г.
Білки0.2 г.
Жири8.1 г.
Вуглеводи36
ккалПаска з цукатами та родзинками — смачний варіант пасхальної випічки, яка повинна бути на кожному столі у Світле Христове воскресіння. Для додання особливого, цікавого смаку в тісто додають.
Паска – головний атрибут святкового столу. Сьогодні з’являються нові рецепти, які поєднують класичну форму випічки і сучасні способи її приготування, наприклад, в хлібопічці.
Представлена підбірка простих рецептів з фото покроково підкаже, як правильно заготовити на зиму варення з персиків часточками. Ароматне ласощі має приголомшливий смак ніжного фрукта.
Як на свята, так і для буденного меню можна приготувати дуже смачні пісні салати за простими рецептами з покроковими фото. Морквяний салат з апельсинами і горіхами Простий і...
Пропонуємо добірку рецептів засолювання горбуші швидко і смачно в домашніх умовах під сьомгу. Готову солону рибу можна використовувати для приготування бутербродів або подати до столу як закуску.
Форель — досить дорогий делікатес. Але якщо знати, як солити таку рибу в домашніх умовах, то можна добре зекономити. Пропонуємо кілька простих рецептів дуже смачної слабосоленої рибної закуски.
Рулька — частина свинячого окосту, прилегла до колінного суглобу. Пропонуємо добірку смачних рецептів запеченої в духовці свинячої рульки з фото покроково. Рулька в меду Відмінне гаряче блюдо —.