Рецепти страв з маслом вершковим
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.5 г.
Білки82.5 г.
Жири0.8 г.
Вуглеводи748
ккалДомашній паштет з яловичої печінки – це дуже поживний та цікавий за смаком продукт. Щоб приготувати такий паштет своїми руками, беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної.
Смак суфле «Пташине молоко» дуже нагадує пломбір, він добре знайомий всім з дитинства. Його можна подавати у вигляді тістечок або зробити цілий повітряний торт з суфле. В обох...
Домашні круасани з листкового дріжджового тіста – процес трудомісткий, але захоплюючий. Готовий продукт виходить пишним і м’яким. Випічку можна подавати до чаю або використовувати
Рум’яні і апетитні булочки для бургерів як в Макдональдсі нескладно приготувати у себе вдома. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт. Порадуйте себе і своїх близьких
Паштет з м’яса курки в блендері виходить напрочуд ніжним і приємним за смаком. Такий продукт можна просто змащувати на хліб або використовувати для створення яскравих закусок до святкового.
Це перевірений роками рецепт класичних тонких вафель в електовафельниці. Після охолодження вони виходять хрусткими і розсипчастими. У гарячому стані відразу після випікання вафлі пластичні
Класичним вважається рецепт ароматних дріжджових булочок з м’якою сирною начинкою. У сир за бажанням можна додавати різні топінги: цукати, родзинки або інші сухофрукти.
Паштет з курячої печінки з морквою та цибулею виходить дуже ніжним та приємним до смаку. Такий продукт можна просто намащувати на хліб або використати для створення яскравих святкових...
Фаршировану рибу, як всім відомо, найкраще готують в Одесі. Я пропоную вам простий рецепт фаршированої риби по-одеськи у вигляді рулету. Готувати нескладно, а результат вас приємно здивує.
Коли я перший раз вирішила постити, думала, що швидко зірвуся. Я дуже люблю смачно поїсти, а пісні страви здавалися прісними. Подруга, яка вже багато років практикує таке, запропонувала...
На Закарпатті готують неймовірно ароматні і ситні страви, спробувавши які неможливо не закохатися. Адже вони мають неповторний смак. Так як для їх приготування використовують тільки
Сінабони – неймовірно смачні булочки з корицею. Вперше синобони з’явилися в Америці в однойменній мережі пекарень «Cinnabon». Незабаром вони так усім полюбилися, що стали
Вишуканий, насичений, пікантний, з легким ароматом лайма, тому ям підкорить будь-якого гурмана. Варити його в домашніх умовах не дуже складно, а морепродукти можна вибрати будь-які на свій смак,.
Сіннабони – це ароматні булочки у формі спіралі з начинкою з кориці та коричневого цукру. Зверху сінабони зазвичай поливаються вершково-сирною глазур’ю. Такі ласощі вперше з’
Вже не перший рік підписана на кулінарний канал Львівської господині Лілії цвіт. Нещодавно вона поділилася рецептом, який розворушив в моїй пам’яті приємні спогади. Львів’
Раніше в сім’ях було багато дітвори, а господині готували страви з розмахом. У минулі часи кількість інгредієнтів (особливо у випічці) вимірювалося кілограмами і склянками.
Під час останньої нашої поїздки до Львова ми з чоловіком постаралися зайти в усі знамениті заклади національної кухні. Чоловік, звичайно, був в захваті від місцевих домашніх ковбасок і.
Знаменита на весь світ американська булочка з корицею сподобалася багатьом. Її рецепт став таким популярним, що було відкрито цілу мережу ресторанів швидкого харчування.
Сіннабони – неймовірно смачні булочки з корицею, які завоювали любов людей по всьому світу. Вперше синобони з’явилися в Америці в однойменній мережі пекарень «Cinnabon».
Сінабони – феномен у світі десертів. Ці приголомшливі булочки з корицею підкорили багато сердець. М’яке тісто, чудовий аромат кориці і сирний крем –