Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.5 г.
Білки
82.5 г.
Жири
0.8 г.
Вуглеводи
748
ккал
40 хв10
Цей лимонний пиріг так сподобався всім домашнім, що я тепер готую його до чаю кожні вихідні! Ніжне тісто на масляній основі просто тане у роті. А пишна та...
1 год 20 хв9
Чудові коржики із соковитою яблучною начинкою та ніжний крем — чудове поєднання! Саме таким приголомшливим комбо порадувала своїх передплатників талановита Ольга Матвій.
Українські налисники на молоці з сиром
30 хв8
Замість просто наповнювати тонкі млинці начинкою, я готую налистники з сиром. На перший погляд, це одне й те саме, але ні. Млинці для налистників зазвичай печуть несолодкі, щоб...
Карамелізовані яблука на десерт
5 хв8
Як начинку для десертів готую виключно карамелізовані яблука. Вони набагато смачніші за свіжі, м’якші і соковитіші. На все про все витрачаю рівно 3 хвилини часу і задіяю одну...
40 хв5
Кожна господиня має у своєму арсеналі улюблений рецепт котлет, зраджувати якому не хочеться. Але ми завжди на стороні експериментів! Тому сьогодні ми рекомендуємо забути про ваш рецепт-фаворит і.
50 хв6
Субпродукти – це моя стихія. Люблю смак печінкового паштету та курячих сердець у клярі. Продавщиці на ринку дивуються, чому всі порядні жінки стоять у черзі за стегнами та...
Універсальне дріжджове тісто на олії
1 год 35 хв6
А ви знали, що вершкове масло, з’єднуючись з борошном, утворює безліч дрібних пір. Саме вони оберігають нашу випічку від передчасної сухості. Так що якісну свіжу олію можна назвати...
1 год 10 хв6
Думаєте, що ж такого приготувати до чаю? Вишневий пиріг з ванільним кремом – чудовий вибір! Цей невагомий десерт з повітряним тістом і легкою ягідною кислинкою однозначно підкорить вас.
Багатошаровий еклерний торт із кремом
40 хв6
Якщо хочете приготувати справді нескладний десерт із найпростіших інгредієнтів, вибирайте еклерний торт. Впевнена, раніше ви не зустрічали такого способу приготування коржів!
пиріжки з гарбузом та рисом
50 хв8
Восени прилавки магазинів ломляться від гарбузів — яскравих сезонних красунь різних видів. Так і хочеться купити цей барвистий овоч і пустити його на смачну страву. Але не у...
1 год 30 хв6
Знаменитий торт «Наполеон» можна приготувати усілякими способами. Їхня кількість просто величезна! Адже тісто для цього десерту готується на молоці, пиві та навіть лимонаді. Все вірно!
60 хв5
Дріжджове тісто — це не те, чого треба боятися. Якщо ви раніше не наважувалися працювати з ним, сьогоднішній рецепт дозволить це виправити. Адже здобні дріжджові косички з цукром...
1 год 5 хв4
Куряче м’ясо можна приготувати різними способами, проте у вигляді запіканки воно виходить особливо ніжним та соковитим. З цим рецептом ви отримаєте не тільки порцію білка, але й чудовий.
55 хв6
Всі кулінари люблять експерименти. Ось чому пройти повз рецепт такого незвичайного десерту було неможливо. Повітряний пиріг з молочною начинкою дивує своєю оригінальною технологією приготування.
Вівсяне печиво з гарбузом та журавлиною
45 хв5
Часто після приготування ароматної осінньої вечері з гарбуза залишається трохи цього рудого овочу. Не викидати ж свіжий продукт! У таких випадках я із задоволенням починаю готувати печиво з.
Булочки з маком та варенням у духовці
45 хв4
Немає нічого смачнішого за домашню випічку! Ароматні пампушки, булочки, пиріжки та печиво — те, що гарантує фантастично смачне та затишне чаювання. Це потрібно холодними осінніми вечорами.
Ледачі булочки з бринзою
45 хв4
Побачила цей рецепт випадково, шукаючи на просторах інтернету рецепт, як приготувати пиріжки з капустою зі студентських часів. Зацікавилася, додала до заміток. Тут не треба було чекати, поки підніметься.
Український пиріг «Яблучник»
У моєї бабусі в селі ріс величезний яблучний сад. Він починав давати урожай в кінці липня і радував нас плодами до глибокої осені. Тому зараз бабусину яблучну випічку...
35 хв5
Як складно зараз здивувати десертом! Сучасне кондитерська майстерність точно досягло вищої точки. Торти будь-яких форм і розмірів, химерні, але вдалі поєднання інгредієнтів — будь-який каприз!
Пісочний пиріг з ягідною начинкою
60 хв5
Пісочний пиріг з ягідною начинкою, рецепт якого відноситься до традиційної випічки пострадянських держав. Готують його зазвичай в прямокутній формі з розсипчастого пісочного тіста.