Грибний суп-пюре з печериць

Грибний суп-пюре з печериць – це неймовірно смачне, ніжне і поживне частування для вашого обіднього столу. Цікавий грибний суп легко приготувати у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
35 хвДрук
  • Очищаємо і промиваємо картоплю, розрізаємо її на великі шматки і відварюємо у воді близько 15-20 хвилин.
  • Подрібнюємо ріпчасту цибулю і обсмажуємо її на вершковому маслі.
  • Сюди ж відправляємо подрібнений часник і дрібно порізані промиті печериці.
  • Смажимо продукти на сковороді близько 5 хвилин.
  • Зливаємо воду з картоплі в склянку (вода може ще знадобитися). До картоплі відправляємо гриби, сіль, мелений перець та вершки.
  • Перемелюємо масу блендером і даємо один разів закипіти на плиті. Якщо маса виходить занадто густою, влийте воду, що залишилася після варіння картоплі.
  • У цей час можна приготувати сухарики . Для цього кубики білого хліба обсмажуємо на сухій сковороді.

Грибний суп-пюре з печериць готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу разом із сухариками.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь