Крем-суп з цвітної капусти

Крем-суп з цвітної капусти допоможе урізноманітнити ваш обідній стіл і приємно здивувати рідних. Готова страва вийде дуже ніжною, апетитною та ароматною. Для приготування корисного домашнього супу використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Ретельно промиваємо цвітну капусту і поділяємо її на суцвіття.
  • Приготуємо пряну суміш. Для цього з’єднуємо всі спеції зі списку в ступці і розтираємо до однорідної ароматної маси.
  • Селера і фенхель нарізаємо невеликими кубиками, подрібнюємо часник і цибулю. Обсмажуємо овочі на вершковому та рослинному маслі. Сюди ж додаємо чебрець та лавровий лист. Готуємо 20 хвилин. За дві хвилини всипаємо пряні спеції.
  • В ароматну масу додаємо суцвіття капусти, вливаємо воду та молоко. Стомлюємо до м’якості цвітної капусти.
  • Заготовку подрібнюємо блендером і потім розтираємо через металеве сито.
  • Тепер приготуємо соус для подачі супу. Обсмажуємо на оливковій олії панірувальні сухарі зі спеціями.
  • Сюди натираємо відварене яйце і додаємо лимонну цедру. Обсмажуємо, помішуючи, пару хвилин.
  • Готовий соус викладаємо в суп порційно.

Ніжний крем-суп з кольорової капусти готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши апетитним соусом. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь