Калорійність на 100 грам (кбжу):
3.7 г.
Білки
0.4 г.
Жири
7.6 г.
Вуглеводи
47
ккал
25 хв12
Дуже швидка і в той же час шалено смачна святкова закуска. Часу на її приготування у вас піде зовсім небагато, зате святковий стіл буде виглядати з нею чудово,...
60 хв
Паштет зі свинячої печінки з цибулею та морквою виходить дуже яскравим за смаком та неймовірно апетитним. Намазуйте його на хліб та доповнюйте ароматною зеленню. Можна подавати як перекушування...
Сьомга зі вершками та шпинатом
40 хв4
Сьомга з вершками та шпинатом — це дуже смачна і неймовірно ніжна страва для вашого обіду чи вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної...
Тарталетки з червоною ікрою на святковий стіл
30 хв10
Червона ікра є невід’ємним атрибутом практично будь-якого святкового столу. Її можна подати різними способами: на бутербродах, тарілці або тарталетках. На наш погляд, останній
Теплий салат з курячою печінкою
40 хв1
Теплий салат з курячою печінкою готується швидко і повноцінно замінює другі страви. Печінка – продукт доступний і, додаючи до неї різні інгредієнти, ви кожен раз отримаєте нове блюдо,.
Суп з тушонкою та капустою
1 год 5 хв4
Суп з тушонкою та капустою для мене вважається дуже апетитним та легким у виконанні. Наваристу страву добре насичує. Якщо у вас немає часу на довге приготування, беріть рецепт...
Бульйон з індички
5 год 0 хв8
Бульйон з індички виходить дуже корисним, наваристим та ароматним. Такий продукт стане ідеальною основою для ваших яскравих супів або інших страв. Обов’язково спробуйте приготувати
6 год 40 хв20
Бульйон з яловичого язика – оригінальне кулінарне рішення, яке точно допоможе урізноманітнити домашнє меню. Готовий продукт вийде неймовірно наваристим та ароматним.
1 год 50 хв6
Гороховий суп з тушонкою – друга страва за значимістю після супу з копченостями. Надзвичайно смачний суп можна приготувати як у домашніх умовах, так і на природі. На відкритому...
45 хв10
На Закарпатті готують неймовірно ароматні і ситні страви, спробувавши які неможливо не закохатися. Адже вони мають неповторний смак. Так як для їх приготування використовують тільки
борщ з кропивою
40 хв4
Зелений борщ з кропивою – це неймовірно смачна, ароматна і навариста страва, яка точно урізноманітнить ваш обідній стіл. Готовий суп порадує апетитним зовнішнім виглядом, поживними
2 год 0 хв6
Бульйон на курячих ніжках виходить неймовірно ароматним, наваристим і апетитним. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт
60 хв4
Зелений борщ зі щавлем у мультиварці має багато варіантів приготування як на м’ясі, так і легші, тільки на овочах. У цьому борщі буряк замінюється щавлем, і страву відрізняє...
Рибний бульйон
1 год 30 хв6
Рибний бульйон – дуже смачний, наваристий та апетитний кулінарний продукт, який легко здійснити в домашніх умовах. Готовий бульйон підійде для приготування поживних супів, холодця або інших блюд для.
бульйон з качки
1 год 30 хв6
Як зварити бульйон з качки? Ми докладно описали кулінарний процес у покроковому рецепті. Готовий продукт вийде дуже апетитним, наваристим і ароматним, а також стане ідеальною основою для ваших.
50 хв3
Рибний суп із голів скумбрії – бюджетна та дуже апетитна страва. Я звикла солити скумбрію в домашніх умовах. Виходить дуже смачно. Але зараз не про це. А ось...
1 год 20 хв4
Пісний зелений борщ без м’яса – оригінальна страва для сімейного обіду. Його можна швидко та легко приготувати у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений покроковий...
20 хв2
У чашу блендера відправляється нарізане яблуко, ківі і все подрібнюється до стану пюре. Потім туди додається селера, салатне листя, петрушка і все збивається. В кінці додається мед, заливається.
1 год 20 хв12
Зелений борщ із куркою та яйцем виходить дуже поживним та яскравим за смаком. Ідеальне рішення для сімейного обіду. Щоб приготувати смачний і апетитний зелений суп, скористайтеся перевіреним кулінарним.
1 год 40 хв6
Солянка з куркою та грибами – дуже смачна, яскрава та ситна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку...