Як зварити бульйон з качки

бульйон з качки

Як зварити бульйон з качки? Ми докладно описали кулінарний процес у покроковому рецепті. Готовий продукт вийде дуже апетитним, наваристим і ароматним, а також стане ідеальною основою для ваших яскравих супів або інших страв. Обов’язково спробуйте та беріть на замітку!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Промиваємо качку, рубаємо на шматки і кладемо в каструлю. Заливаємо водою і ставимо на плиту.
  • Доводимо вміст до кипіння, прибираємо пінку та зменшуємо вогонь. Додаємо цибулину, сіль, перець та лаврове листя. Варимо на тихому вогні 30 хвилин.
  • У цей час очищаємо, промиваємо і нарізаємо картоплю.
  • Очищену морквину нарізаємо тонкими колами.
  • Викладаємо овочі в каструлю разом з вермішеллю.
  • Варимо масу до готовності картоплі та вермішелі. В кінці додаємо ароматну подрібнену зелень.

Ароматний бульйон з качки готовий. Можна розливати по тарілках і пригощатися!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 4 оцінки, середнє 4.75 з 5 )
Залишити відповідь