Як зварити бульйон з качки? Ми докладно описали кулінарний процес у покроковому рецепті. Готовий продукт вийде дуже апетитним, наваристим і ароматним, а також стане ідеальною основою для ваших яскравих супів або інших страв. Обов’язково спробуйте та беріть на замітку!
Інгредієнти
Порції: –+
- Качка 300 гр.
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Вермішель 50 гр.
- Петрушка до смаку
- Сіль до смаку
- Перець чорний горошок до смаку
- Лавровий лист 2 шт.
Кроки
- Промиваємо качку, рубаємо на шматки і кладемо в каструлю. Заливаємо водою і ставимо на плиту.
- Доводимо вміст до кипіння, прибираємо пінку та зменшуємо вогонь. Додаємо цибулину, сіль, перець та лаврове листя. Варимо на тихому вогні 30 хвилин.
- У цей час очищаємо, промиваємо і нарізаємо картоплю.
- Очищену морквину нарізаємо тонкими колами.
- Викладаємо овочі в каструлю разом з вермішеллю.
- Варимо масу до готовності картоплі та вермішелі. В кінці додаємо ароматну подрібнену зелень.
Ароматний бульйон з качки готовий. Можна розливати по тарілках і пригощатися!