Зелений борщ з куркою та яйцем

Зелений борщ із куркою та яйцем виходить дуже поживним та яскравим за смаком. Ідеальне рішення для сімейного обіду. Щоб приготувати смачний і апетитний зелений суп, скористайтеся перевіреним кулінарним рецептом з покроковими фотографіями та детальним описом процесу.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Спочатку готуємо курячий бульйон. Для цього відварюємо курячі частини у каструлі з водою. Після бульйон потрібно процідити, а куряче м’ясо витягти і остудити.
  • Очищаємо і ріжемо кубиками картоплю. Опускаємо її в бульйон.
  • Промиваємо білокачанну капусту і дрібно шаткуємо її. Викладаємо в каструлю до картоплі.
  • Очищаємо цибулю з морквою. Перший овоч нарізаємо дрібними кубиками, другий – натираємо на тертці.
  • Обсмажуємо цибулю з морквою на рослинному олії до м’якого стану.
  • Далі промиваємо зелень під водою.
  • Щавель нарізаємо шматочками середнього розміру.
  • Подрібнюємо зелену цибулю і петрушку.
  • Остигле куряче м’ясо відокремлюємо від кістки та нарізаємо. Кладемо в каструлю.
  • Додаємо щавель та зелень. Кип’ятимо суп, солимо, перчимо і прибираємо з вогню.

Зелений борщ з куркою та яйцем готовий. Розливаємо його по тарілках і подаємо до столу зі шматочками відвареного яйця. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь