Рецепти страв з свинячого сала
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.4 г.
Білки89.0 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи797
ккалЗакуска на основі сала – це традиційна страва української кухні. Його успішно готують не лише на Західній Україні та не лише для сімейних посиденьок на дачі. Таке сало...
Дуже люблю справжні українські галушки! Такі, знаєте, з добротними золотистими шкварками і ароматною цибулькою. У важкі 90-ті ми з сім’єю тільки на них і жили. Правда, часом навіть...
Про користь сала для організму людини сказано дуже багато. Не позбавляйте себе задоволення з’їсти шматочок за обідом чи вечерею. І не помітите, як хвороби підуть, імунітет стане міцним,.
Як правило, в приготуванні мантів використовується жирне м’ясо: свинина або баранина (в оригіналі). У рецепті додається також сало, щоб начинка була максимально соковитою і ніжною.
Раз на рік до нас приїжджає тітка з Одеси і забиває нашу морозилку своїм особливим салом. Чесно кажучи, сало в моїй родині не любить ніхто, але від цього...
Коли найближча рідня збирається у нас вдома, рідний брат ще біля порога запитує, де його українське об’єднання. Це вже стало доброю сімейною традицією. Тут і не посперечаєшся, моє.
Одеса колоритна буквально у всьому: починаючи місцевими жителями з їх відмітною говіркою, закінчуючи автентичною, ні на що не схожою кухнею. І, що я вам хочу сказати, український борщ...
Борщ у мультиварці можна приготувати і без капусти, якщо її з якоїсь причини у вас немає або не хочете включати до складу супу. У цьому варіанті до борщу...
До редакції «Смачного» часто пишуть читачки не тільки для того, щоб висловити подяку, а й поділитися традиційними рецептами їхнього рідного краю. З останніх найдивовижнішим мені здалося блюдо хазяйки.
Страви з м’яса можуть бути такими різноманітними! Свинину, яловичину і птицю можна запікати, смажити, тушкувати, варити, комбінувати з іншими інгредієнтами. Нещодавно я відкрила
Сало — це не просто смачний продукт. У ньому міститься безліч вітамінів, мікроелементів і жирних кислот. Саме тому сало відмінно насичує і наповнює енергією на довгий час. Звичайно,...
До сала вже давно перестали ставитися скептично, адже в помірній кількості воно навіть корисне. У холодну пору року організм особливо потребує жирної їжі, завдяки якій виробляється енергія і.
А кому не подобається ковбаса? Тільки чесно! Як би цей продукт не критикували за консерванти, ароматизатори, високу ціну і відсутність в ньому м’яса, а все одно купують. Дієтологи...
Український борщ вважається основним і найбільш традиційним варіантом червоного супу з буряком. За класичним рецептом в український борщ обов’язково додається затирка — сало
Якщо ви не любите сало, можливо, ви просто не знайшли свій рецепт. Розповім, як це було зі мною і моїми рідними. У моїй родині цей продукт дуже люблять....
М’ясні котлети — це класика. А ви знали, що їх можна приготувати без м’яса? Так, ви не помилилися. Сьогодні я хочу показати вам, як це можна зробити. Настільки...