50 хв8
У цьому рецепті для приготування котлет використовують свіжу, краще торішню капусту і картоплю, яка надає страві ніжну консистенцію і оригінальний смак. Такі котлети подають як закуску або в.
3 год 0 хв3
У недавні радянські часи яловичий язик був делікатесом, і салати з ним готували для святкового столу. Але час змінився. Салат з яловичого язика з додаванням солоного огірка –...
вафельні трубочки в радянській вафельниці
55 хв6
Якщо вам дісталася у спадок радянська вафельниця для приготування тонких вафель на газу, то це справжнє кондитерське щастя! Цей диво-прилад можна вважати невбиваним раритетом, який
35 хв1
Чай з обліпихи з апельсином порадує вас неймовірним смаком та ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями.
1 год 35 хв6
Ватрушка з сирною начинкою – легка випічка, а з дріжджовим листковим тістом виходить оригінальний продукт, який сподобається і домашнім на сімейному чаюванні, і гостям, що раптово прийшли: для.
стейк з яловичини на грилі
45 хв2
Зі смачної і поживної яловичини виходять кращі стейки. Спробуйте приготувати їх на грилі. Порадуйте себе і близьких яскравою м’ясною вечерею. Доповнити продукт можна овочами або
60 хв10
Котлети з рибної консерви з рисом та картоплею напевно сподобаються любителям морепродуктів. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти у духовці. Такий склад інгредієнтів робить котлети дуже ніжними.
15 хв4
Соус на основі сиру ідеально доповнить макарони або інші види пасти. Соус нагадує, за способом приготування, вершковий бешамель, але велика кількість сиру робить його смак більш насиченим і.
38 хв4
Хто не любить курячі нагетси? Соковите куряче філе в хрусткій рум’яній скоринці просто не може не подобається. Особливо така їжа до смаку дітям і підліткам. І якщо в...
Теплий салат з курячою печінкою
40 хв1
Теплий салат з курячою печінкою готується швидко і повноцінно замінює другі страви. Печінка – продукт доступний і, додаючи до неї різні інгредієнти, ви кожен раз отримаєте нове блюдо,.
сьомга у вершковому соусі
35 хв3
Соковита зміна у вершковому соусі — це неймовірно смачна та ніжна страва для вашого обіду або вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби...
пампушки на кефірі смажені на сковороді
30 хв4
Класичні пампушки готують на основі кефіру з додаванням в тісто цукру, солі, соди для пишності і борошна. Об’єм борошна може бути трохи більше або менше зазначеного в залежності...
відбивні зі свинини на сковороді
2 год 0 хв4
Для початку вивчіть найпростіший і смачний рецепт свинячих відбивних без всякого кляру або обсипання. М’ясо буде прекрасно просмаженим, рум’яним і збереже всередині себе весь свій сік.
60 хв2
Річковий окунь у фользі в духовці – це дуже смачна, поживна і нескладна страва для всієї родини. Для приготування апетитної запеченої риби скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Суфле Пташине молоко
7 год 0 хв8
Смак суфле «Пташине молоко» дуже нагадує пломбір, він добре знайомий всім з дитинства. Його можна подавати у вигляді тістечок або зробити цілий повітряний торт з суфле. В обох...
40 хв4
Всім відомий салат “Мімоза”, який готується шарами, і в нього входить консервована рибка. Але є ще один салат з рибою, який виходить набагато смачніше і ніжніше. Він давно...
рататуй з баклажанами і кабачками
1 год 30 хв5
Рататуй за класичним рецептом тепер запікається в духовці, але можна зробити це і більш традиційним способом – приготувати рататуй в грубці за умови її наявності; в будь-якому випадку...
Безалкогольний глінтвейн з апельсином
30 хв4
Безалкогольний глінтвейн з апельсином – це неймовірно ароматний напій, що зігріває. Перед яскравим поєднанням пряного цитрусового смаку просто неможливо встояти.
цукати з яблук
72 год 20 хв10
Нарізані яблука змішуються з корицею, лимонною кислотою і цукром. Далі вони запікаються в духовці 25 хвилин при 200 градусах. Потім цукати перекладаються на інший лист, накриваються марлею і.
3 год 0 хв16
Домашні круасани з листкового дріжджового тіста – процес трудомісткий, але захоплюючий. Готовий продукт виходить пишним і м’яким. Випічку можна подавати до чаю або використовувати