Як приготувати смачні круасани з листкового тіста з шоколадом

круасани з листкового тіста з шоколадом

Круасани з шоколадною начинкою на сніданок – найкраще рішення, щоб почати день з гарного настрою. Приготуйте домашній десерт за лічені хвилини. Порадуйте себе і близьких пишним тістом і таючою начинкою.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
58 хвДрук
  • Листкове бездріжджове тісто розморожуємо при кімнатній температурі. Потім посипаємо продукт борошном. Розгортати не потрібно, круасани повинні вийти пишними.
  • Тісто ріжемо спершу на рівні квадрати, потім ділимо їх на прямокутники, які, в свою чергу, ріжемо по діагоналі. Отримуємо великі трикутники. Приблизно, їх вийде 12 штук.
  • Гіркий шоколад ділимо на невеликі шматочки. По дві часточки продукту кладемо в основу кожного трикутника.
  • Починаємо загортати шоколад в тісто і отримуємо Круасан потрібної форми.
  • Так загортаємо всі інші круасани. Якщо тісто починаємо прилипати до рук, можна порційно обсипати його борошном.
  • Вистилає деко пергаментом, на який викладаємо наші круасани.
  • Відливаємо трохи молока і обмазуємо ним наше блюдо за допомогою пензлика.
  • Вологі від молока круасани посипаємо невеликою кількістю цукру. Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Через 25 хвилин десерт підрум’яниться, а шоколад всередині розтане. Готово, можна подавати до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь